- Brengt u kosten in rekening voor het uitbrengen van een offerte?

Nee, onze offertes zijn gratis, geheel vrijblijvend en (tenzij anders vermeld) 30 dagen geldig.

 

- Doet Hofmeijer Multidiensten alle werkzaamheden zelf? 

De meeste werkzaamheden verrichten wij zelf maar als het gaat om klussen waarvoor wij zelf niet het benodigde vakmanschap zelf in huis hebben, kan het voorkomen dat wij de opdracht geheel of gedeeltelijk uitbesteden bij ons bekende vakmensen.

 

- Wat staat er allemaal in de offerte omschreven?

Uiteraard de uit te voeren werkzaamheden, heel duidelijk omschreven wat er precies uitgevoerd zal worden, wat het gaat kosten en ook een belangrijk punt, wat er bij de prijs inbegrepen zit en wat niet.

 

- Dus we krijgen geen verassingen achteraf?

Alleen als er echt extra dingen gedaan moeten worden waarvan van tevoren niet bekend was dat deze zouden moeten gebeuren. Denk hierbij aan verborgen gebreken die pas tijdens de werkzaamheden aan het licht komen. Gelukkig komt dit bijna niet voor.

 

- Komt u altijd langs voordat u een offerte uitbrengt?

Vaak wel, wij kunnen u immers beter adviseren als we de situatie ter plaatse hebben bekeken.

 

-Waarom een Multidiensten bedrijf en geen aannemer?

Dit hangt van de werkzaamheden af. Een aannemer is voor de wat grotere bouwkundige en constructieve werkzaamheden. Een Multidiensten bedrijf is over het algemeen wat kleinschaliger van opzet en vaak voordeliger dan een aannemer.

 

- Kunnen wij zelf voor de materialen zorgen?

Dat is mogelijk, mits de materialen van goede kwaliteit zijn. Dit is van belang voor het eindresultaat en de garantie.

 

- Ik wil zelf graag meehelpen aan de uit te voeren werkzaamheden, kan dit?

Ja, dat is mogelijk. In de offerte wordt beschreven welke werkzaamheden door uzelf worden uitgevoerd.

 

- Waarom zou ik kiezen voor een klein bedrijf?

Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf wordt het werk altijd door de zelfde persoon uitgevoerd waar ook de afspraken mee gemaakt zijn. Na oplevering komt wederom dezelfde persoon om waar nodig nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit ten goede. Bovendien is het voordeliger.

 

-Maakt u prijsafspraken en neemt u ook aan?

Wij kunnen u een tarief per uur, per dag of dagdeel aanbieden, maar kunnen ook een totaalprijs maken inclusief of exclusief gebruikte materialen. Het is dus aan u, waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij zijn flexibel, ook hierin.

 

- Doet u ook de wat grotere verbouwingen en renovaties?

Ja, voor de grote klussen kunnen wij een team met diverse vakmensen samenstellen, zodat wij uw hele huis onder handen kunnen nemen, zoals wanden en plafonds vervangen, schilderwerk, verbouwen van badkamers en toiletten, tegelen van wanden en vloeren, zolders aftimmeren en isoleren, stucwerk, behangen, elektra, laminaat enz.